Nedwaste

Vergunningen

Het naleven van de strenge regelgeving rondom afval staat voor ons, naast duurzaamheid, centraal bij elk afvalproject. We hebben een uitgebreid handboek en beschikken daarnaast over diverse belangrijke certificaten. Bij al onze afvalprojecten zijn compliancy en kwaliteit cruciaal.

VIHB-Certificaat

Het behandelen van afvalstoffen vereist naleving van strenge voorschriften. In Nederland dienen inzamelaars, handelaren, tussenpersonen en vervoerders zich te laten registreren op de VIHB-lijst. Om voor registratie in aanmerking te komen, moeten ondernemers kunnen aantonen dat ze betrouwbaar en deskundig zijn. Ons VIHB-certificaat staat voor betrouwbaarheid en expertise op dit gebied.

Vergunning: 521482VIHB

ISO 9001

ISO 9001 is een wereldwijd erkende standaard voor kwaliteitsmanagement. Het certificaat toont aan dat Nedwaste in staat is om te voldoen aan de eisen van haar klanten, de relevante wettelijke voorschriften die van toepassing zijn op haar diensten en de interne kwaliteitseisen die wij onszelf opleggen. Bovendien bieden deze vereisten waardevolle richtlijnen voor het ontwikkelen en implementeren van een effectief kwaliteitsmanagementsysteem.

Nedwaste ontzorgt van
A tot Z(eker).

Afval gerelateerde vragen
of advies nodig?

Onze adviseurs en team van experts staan klaar om je vragen te beantwoorden, je te ondersteunen bij je afvaluitdagingen of om een afspraak in te plannen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0578 – 69 53 93, een e-mail sturen naar info@nedwaste.nl, of ons contactformulier invullen.

Contactformulier

Contact Form Demo (#3)