Nedwaste

Wie zijn wij?

Nedwaste is een dynamische onderneming die zich specialiseert in het inzamelen en bemiddelen van afvalstoffen van diverse oorsprongen. Door ons uitgebreide partnernetwerk bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor elk afvalvraagstuk. We zijn jouw afvalpartner voor diverse soorten afval, van alledaagse materialen zoals papier en glas tot meer complexe uitdagingen zoals afvaloliën, logen en zuren. Wij hebben verstand van chemie, reinigingsmaterieel en complexe en eenvoudige afvalprocessen en ontzorgen onze klanten in het gehele proces en de complete keten.

Kwaliteit, duurzaamheid en naleving van regelgeving

Wij houden de afvalmarkt continu in de gaten. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We focussen bij elk afvalproject op kwaliteit, duurzaamheid en naleving van regelgeving – compliance – waarbij we onze creativiteit gebruiken en out-of-the-box denken om het afval op de juiste manier te recyclen en te verwerken. We bieden totaaloplossingen, verzorgen projectmanagement en zijn ook 24/7 bereikbaar voor calamiteiten of het inzamelen van bijvoorbeeld drugsafval. Het ontzorgen van onze klanten van A tot Z staat centraal bij elk afvalproject.

Daarnaast gaan we verder dan alleen afval inzamelen en verwerken; we bieden ook deskundig advies om de hoeveelheid afval tijdens productieprocessen te verminderen en onze veiligheidsadviseurs begeleiden en adviseren projecten met gevaarlijk afval. Bij Nedwaste ben je aan het juiste adres voor een innovatieve en duurzame aanpak van afvalbeheer. Voor iedere afvaluitdaging hebben wij de juiste én compliant oplossing.

Altijd op zoek naar duurzame oplossingen

Bij Nedwaste staat het bedenken van duurzame oplossingen voor de verwerking van afvalstoffen centraal. Geen versnipperd en ongecoördineerd afvalbeheer, maar integraal afvalbeheer. Door de gehele afvalketen holistisch te benaderen, behalen we positieve resultaten op het gebied van afvalvermindering, -inzameling, -vervoer, nuttige toepassing, -recycling, -hergebruik en de behandeling en verwijdering van afvalstoffen. Door afval zoveel mogelijk te reduceren of te voorkomen, dragen wij bij aan een duurzame toekomst.

Missie en visie

Onze ambitie is om zorgvuldig met het milieu om te gaan. Daarom leggen we de focus op het opbouwen van relaties met partners die onze visie delen. Samen streven we naar duurzame oplossingen voor het beheer van afvalstromen binnen bedrijven. Onze partners zijn actief betrokken bij het identificeren van de beste methoden voor afvalverwerking, hergebruik en verwerking die in lijn zijn met onze gedeelde waarden en duurzaamheidsprincipes.

Nedwaste ontzorgt van
A tot Z(eker).

Afval gerelateerde vragen
of advies nodig?

Onze adviseurs en team van experts staan klaar om je vragen te beantwoorden, je te ondersteunen bij je afvaluitdagingen of om een afspraak in te plannen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0578 – 69 53 93, een e-mail sturen naar info@nedwaste.nl, of ons contactformulier invullen.

Contactformulier

Contact Form Demo (#3)