Nedwaste

Toekomstgericht

Nedwaste streeft naar een verantwoordelijk en positief effect op het milieu.

Wij hebben een leidende rol in de afvalinzamelingsmarkt. Omdat wij ernaar streven om altijd de beste oplossingen voor het afval van onze klanten te bedenken, houden we de laatste ontwikkelingen goed in de gaten en bereiden wij ons continu voor op de toekomst. We signaleren voor de klant waar de markt naartoe gaat.

De laatste jaren is het natuurlijk vrij duidelijk dat we in onze industrie zo veel mogelijk duurzaam willen omgaan met het afvalmanagement. Maar ook minder voor de hand liggende trends vinden we relevant. Denk bijvoorbeeld aan de smart afvalinzamelingsmogelijkheden, waarbij de laatste technologie├źn worden ingezet om afvalinzameling en -scheiding nog makkelijker worden gemaakt.

Zero waste benadering

Ontwikkelingen zoals het streven naar ‘zero waste’ zijn wellicht bekend. Wij zetten ons in om al het afval van onze klanten op een waardevolle manier te benutten. Of het nu gaat om recycling of het terugwinnen van grondstoffen uit afval, wij zien afval niet als nutteloos, maar als een waardevol product. Door minder te verspillen en slimmer te gebruiken, dragen we bij aan een meer duurzame en circulaire economie.

Circulaire economie in actie

“Kan niet, bestaat niet.” Dat is ons motto. Een ander ziet afval, wij zien een grondstof. Op die manier streven we naar een samenleving die minder grondstoffen moet winnen, maar deze circulair inzet. Zo adviseren wij onze klanten zich ook circulair en duurzaam in te zetten en begeleiden wij ze met iedere stap. We kunnen ook on- en off spec producten verwerken. Bij elk afvalproject nemen we klanten zo veel mogelijk uit handen en houden ze gedurende het proces goed op de hoogte.

Nedwaste ontzorgt van A tot Z(eker).

Afval gerelateerde vragen
of advies nodig?

Onze adviseurs en team van experts staan klaar om je vragen te beantwoorden, je te ondersteunen bij je afvaluitdagingen of om een afspraak in te plannen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0578 – 69 53 93, een e-mail sturen naar info@nedwaste.nl, of ons contactformulier invullen.

Contactformulier

Contact Form Demo (#3)