Nedwaste

Duurzaamheid

Wij willen zowel intern als extern onze bijdrage leveren aan duurzaamheid. Voor onze klanten gaan we altijd op zoek naar de meest duurzame afvalverwerking. Daarnaast zijn we gericht op afvalpreventie om te zorgen dat de hoeveelheid afvalstromen zo veel mogelijk worden beperkt.

Circulair ondernemen

Als voorstanders van circulair ondernemen en het streven naar zero waste, werken we hard aan het verkleinen van onze carbon footprint. We zetten ons in om de grondstoffen schaarste te bestrijden door afval te scheiden en uit het afval grondstoffen terug te winnen.

Ons doel

Ons doel is om zo veel mogelijk afvalstoffen die we verzamelen circulair in te zetten. Door bijvoorbeeld kunststoffen om te zetten tot bruikbare eindproducten dragen we niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar bieden we ook slimme oplossingen voor de groeiende vraag naar dergelijke producten wereldwijd. We blijven voortdurend op zoek naar innovatieve recyclingmethoden die zowel het milieu ten goede komen als economisch voordelig zijn.

Partners en duurzaamheid

Intern streven wij er ook naar zo duurzaam mogelijk te werk te gaan. Bovendien selecteren we onze samenwerkingspartners zorgvuldig en werken we alleen samen met diegenen die onze duurzame waarden delen. Alvorens een nieuwe samenwerking aan te gaan, evalueren we grondig de duurzame intenties van potentiële partners. Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk in de hele keten kunnen we snel schakelen en bieden we altijd een passende oplossing.

Nedwaste streeft naar een verantwoordelijk en positief effect op het milieu.

Afval gerelateerde vragen
of advies nodig?

Onze adviseurs en team van experts staan klaar om je vragen te beantwoorden, je te ondersteunen bij je afvaluitdagingen of om een afspraak in te plannen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0578 – 69 53 93, een e-mail sturen naar info@nedwaste.nl, of ons contactformulier invullen.

Contactformulier

Contact Form Demo (#3)