Nedwaste

Volledige ontzorging

Ontdek de kracht van onze oplossingen voor jouw bedrijfsafval. Bij Nedwaste kijken we naar je unieke behoeften en bieden we maatwerk. Onze aanpak begint niet aan het einde van je proces, maar aan de basis, waar we samen met jou kijken naar mogelijkheden om afval te voorkomen, te verminderen en kosten te besparen.

Optimaal afvalbeheer

De beste oplossingen voor je bedrijfsafval, dat is waar ons werk om draait. We gaan verder dan standaardoplossingen; we bieden maatwerk en kijken mee naar je bedrijfsproces om de beste aanpak te bepalen. Onze focus ligt niet alleen op het verwerken van je afval, maar begint juist aan de basis van jouw processen. We onderzoeken waar afval kan worden voorkomen en gereduceerd.

Soms blijft er een restproduct over bij bepaalde processen, wat door veel bedrijven als afval wordt beschouwd. Dit restproduct kan echter vaak hergebruikt worden voor andere doeleinden, vervangen worden of uit het proces gehaald worden. Deze optimalisatie binnen je bedrijfsproces is niet eenmalig, maar wordt nauwlettend gemonitord en waar nodig geoptimaliseerd door onze experts.

Duurzaam afvalbeheer

Wij zorgen er ook voor dat restafval op de juiste manier wordt ingenomen en dat de benodigde vergunningen worden verkregen en procedures worden gestart. Ons doel is om indien mogelijk iedere vorm van restafval te benutten, of het nu gaat om recycling of hergebruik zoals het omzetten van afval naar brandstof of grondstof. Voor ons is afval geen eindpunt, maar eerder een kans om iets waardevols te creëren.

Van advies op maat tot het uitvoeren en monitoren van het afvalverwerkingsproces, wij staan voor je klaar. 

Nedwaste ontzorgt van
A tot Z(eker).

Onze werkwijze

Intakegesprek
Bij Nedwaste beginnen we met een intakegesprek, waarbij we de basis leggen voor de opbouw van een duurzame relatie met onze klanten. We vinden het belangrijk dat onze klanten een duidelijk beeld hebben van wie we zijn en wat we doen. Tegelijkertijd willen we ook alles weten over het bedrijf waarvoor we werken, zoals hoe hun productieprocessen in elkaar zitten. Wij geloven in het belang van ingrijpen aan het begin van de keten om afval te verminderen en zo kostenbesparingen te realiseren.

Quickscan
Na het intakegesprek volgt een quickscan van de afvalstoffen, waarbij we een inventarisatie maken en de relatie tussen aanbieder en verwerker bepalen. We analyseren de te volgen procedures, transportmiddelen en eventuele vergunningstrajecten. Op basis van deze analyse maken we een compleet voorstel en na goedkeuring starten we direct met de werkzaamheden.

Monitoring en gedetailleerd rapport  
Tijdens en na het uitvoeringsproces monitoren we voortdurend en optimaliseren de afvoerprocessen indien nodig. Bij Nedwaste bieden wij onze opdrachtgevers de zekerheid dat het proces van afvalverwerking op een duurzame en efficiënte wijze wordt uitgevoerd. Wij registreren alle afgevoerde afvalstoffen zorgvuldig in een gedetailleerde, heldere wettelijke rapportage.

Afval gerelateerde vragen
of advies nodig?

Onze adviseurs en team van experts staan klaar om je vragen te beantwoorden, je te ondersteunen bij je afvaluitdagingen of om een afspraak in te plannen.

Je kunt ons telefonisch bereiken op 0578 – 69 53 93, een e-mail sturen naar info@nedwaste.nl, of ons contactformulier invullen.

Contactformulier

Contact Form Demo (#3)